Vedligeholdelse, udvidelse, nedlæggelse af legepladser og lidt om oprydning…..

Et af forårets projekter med bl.a. udvidelse og vedligeholdelse af legepladserne er så småt gået i gang. Hen over de næste par måneder vil udvalgte legepladser udvides, mens to legepladser vil blive nedlagt.

Særligt omkring legepladserne langs Soldaterstien
:
Desværre får Grundejerforeningen i stigende omfang henvendelser fra cykellister og andre, der føler sig generet af efterladt legetøj på Soldaterstien. Husk at privat legetøj skal med hjem, når legepladserne langs stien forlades og  vær særlig opmærksom på, at dine børn ikke efterlader legetøj, cykler og løbehjul på Soldaterstien, der dagligt bruges af mange cykellister og gående. Er du i tvivl om måden, som vi bruger fællesarealerne på, kan du læse mere om vores fælles regler her: Brug af fællesarealer på Farum Kaserne

Grundejerforeningen er stadig i dialog med Furesø Kommune omkring etableringen af en stor naturlegeplads på friarealet nord for Kompagnivej og tror på, at projektet kommer i mål i løbet af 2017. Udarbejdelsen af en ny lokalplan gør projektet en smule kompliceret – desværre.

 

Tilbage til oversigten