Nyhedsformidling

Farum Kasernes hjemmesider er den primære informationskanal til beboerne. Her bringes alle informationer af generel interesse for beboerne. Der bringes ingen reklamer, men der kan godt indirekte reklameres for begivenheder af almen interesse for beboerne. Nyhederne udgives primært af grundejerforeningen og Farum Kasernes webmaster.

MailChimp – Nyhedsbreve via mails til beboer, der har tilmeldt sig.

Farum Kasernes beboere kan også få tilsendt nyhederne til deres e-mail adresse ved at tilmelde sig “Nyhedsbrevet” i hjemmesidernes højre margin (widget). Hver gang man får en nyhed ad denne kanal har man mulighed for at afmelde sig (unsubscribe) og få flere informationer om, hvorfor man har fået tilsendt nyheden. Denne kanal anvendes kun af G/F formanden, ejerforeningens formænd, beboerrepræsentanternes formænd og webmaster som en service til beboerne. Det er fuldstændigt frivilligt om man vil tilmelde- og afmelde sig til denne nyhedsstrøm.

MailChimp. Nyhedsbrevene via e-mails håndteres af MailChimp, der er et eksternt firma. Vi har indgået en såkaldt Data-Processing-Agreement (databehandlingsaftale) med MailChimp, hvori MailChimp forpligter sig til at beskytte vores medlemmers data.

Det med småt.

Dette websted linker til MailChimps tjenester til udsendelse af nyhedsbreve via en widget i højre margin.

Udbyderen af MailChimp er Rocket Science Group LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA.

MailChimp er en tjeneste, som bl.a. kan anvendes til at organisere og analysere udsendelse af nyhedsbreve. Når du indtaster data (f.eks. e-mailadresse) for at abonnere på nyhedsbrevet, gemmes disse på MailChimps servere i USA.

MailChimp har certificering i henhold til “EU-US-Privacy-Shield”. “Privacy-Shield” er en aftale mellem den Europæiske Union (EU) og USA, som skal sikre, at den europæiske databeskyttelsesstandard overholdes i USA.

Vi kan analysere vores nyhedsbrevskampagner ved hjælp af MailChimp. Når du åbner en e-mail, som er udsendt med MailChimp, opretter en fil i e-mailen (et såkaldt web-beacon) forbindelse til MailChimps servere i USA. På denne måde kan det fastlægges, om en nyhedsbrevsmeddelelse er blevet åbnet, og hvilke links der evt. er klikket på. Derudover registreres der tekniske informationer (f.eks. tidspunktet for åbning af e-mailen, IP-adresse, browsertype og operativsystem). Disse informationer kan ikke knyttes til den pågældende modtager af nyhedsbrevet. De anvendes kun til statistisk analyse af nyhedsbrevskampagner. Resultaterne af disse analyser kan anvendes til at tilpasse fremtidige nyhedsbreve bedre til modtagernes interesser.

Hvis du ikke ønsker, at MailChimp udfører analyser, skal du afbestille nyhedsbrevet. Til dette formål stiller vi et passende link til rådighed i alle nyhedsbrevsmeddelelser. Derudover kan du også afbestille nyhedsbrevet direkte på webstedet.

Databearbejdningen sker på grundlag af din tilladelse (artikel 6, stk. 1, litra a i den tyske udgave af Persondataforordningen (DSGVO)). Du kan til enhver tid tilbagekalde denne tilladelse ved at afbestille nyhedsbrevet. Lovligheden af de allerede udførte databearbejdningsprocesser forbliver uberørt af tilbagekaldelsen.

De data, som du har givet til os med henblik på at abonnere på nyhedsbrevet, gemmes af os, indtil du ønsker at blive fjernet fra listen, og slettes både fra vores og fra MailChimps servere, når du har afbestilt nyhedsbrevet. De data, som er gemt hos os til andre formål (f.eks. e-mailadresser for medlemsområdet), berøres ikke af dette.

Yderligere informationer finder du i databeskyttelsesbestemmelserne fra MailChimp under følgende link: https://mailchimp.com/legal/terms/.

Vi har indgået en såkaldt Data-Processing-Agreement (databehandlingsaftale) med MailChimp, hvori MailChimp forpligter sig til at beskytte vores kunders data og til ikke at videregive dem til tredjepart. Denne aftale kan ses her>>.