Om Golf Residence

Golf Residence Foto4

Golf Residence er tegnet af arkitektfirmaet Boldsen & Holm, som igennem årene har stået bag flere markante og populære boligprojekter. Lejlighederne bliver opført i fire tårne af hver 18 lejligheder, hvor boligerne fremstår elegante med lyse, hvide facader.
De fritliggende tårne bliver placeret, så der sikres bedst muligt lysindfald og luft i boligerne. Det giver en optimal udsigt og et perfekt samspil med det skønne naturområde, der omkranser boligerne. Lejlighederne har desuden et energiforbrug, som er 30% under gældende bygningsreglement, så her giver det god mening, at tale om grøn livsstil.

Boligerne opføres i velkendte kvalitetsbyggematerialer, hvor der er lagt vægt på æstetik, og funktionalitet. Det betyder også minimal vedligeholdelse, så man i stedet kan bruge tiden på familien, venner og fritidsinteresser. Der kan vælges mellem fire forskellige 3- eller 4- værelses lejligheder med på 107 til 130 m2, som er optimalt indrettet og gennemtænkt til mindste detalje.
De store altaner er strategisk placeret ud fra bygningen, hvilket kombineret med glasværn til tre sider, er med til at skabe en fantastisk 180 graders udsigt over de grønne omgivelser. Som noget helt specielt byder hvert tårn på to eksklusive penthouselejligheder på henholdsvis 194 og 201 m2 med private tagterrasser – her er der for alvor tale om boliger for livsnydere.
De første lejligheder var klar til indflytning i december 2012.

For yderligere information, klik her.