Hovsa – ny skole på kasernen?

Selv om der allerede sidste år var dialog om placeringen af Farum Lilleskole på Farum Kaserne kom det nok som en overraskelse for os alle, at planerne nu ser ud til at kunne blive realiseret.
Grundejerforeningen har ikke modtaget officiel henvendelse fra Furesø Kommune og måtte, som mange af medlemmerne, se sig orienteret om beslutningen via de lokale medier. En fremgangsmåde som vi selvfølgelig er ærgerlige over.
Når det så er sagt, så ser vi frem til et konstruktivt samarbejde med forvaltningen og Farum Lilleskole om placeringen, udformningen og infrastrukturen. Grundejerforeningen forventer selvfølgelig at blive involveret i foranstående – ikke mindst fordi det formentlig vil kræve dispensationer til lokalplanen – og få detaljeret projektbeskrivelse, som vi kan sende i høring hos jer medlemmer.
Bestyrelsen er p.t. i dialog med Farum Lilleskole og så snart vi har noget konkret omkring projektet, vil vi naturligvis orientere her på hjemmeside.
Har i spørgsmål så skriv til os via gf.farumkaserne@gmail.com Det er ikke sikkert, at vi kan besvare alle spørgsmål, da vi endnu ikke har en konkret henvendelse fra forvaltningen, men vi vil gøre vores bedste.

Tilbage til oversigten