Hjemmesiden er opdateret

Farum Kaserne hjemmesiden blev den 10. september flyttet til One.Com hosting firmaet og ved samme lejlighed blev systemet konverteret fra den usikre HTTP til den sikre HTTPS protokol.

Hjemmesiden gennemgår lige nu nogle væsentlige opdateringer for at øge sikkerheden mod ondsindede personer og organisationer, der konstant presser på for at overtage kontrollen over vores hjemmeside. Det største skridt i denne retning var den lige overståede konvertering.

I løbet af nær fremtid vil der blive foretaget flere sikkerhedsmæssige ændringer:

  • Adgangskontrollen vil blive suppleret med “jeg er ikke en robot”, hvor man skal udpege områder i et billede
  • Nyhedsmails vil blive flyttet til Mailchimp, der overholder GDPR kravene
  • Hjemmesiden vil ifølge GDPR kravene samle oplysningerne om persondata ét sted, så det er mere overskueligt for brugerne af hjemmesiden
  • Derudover vil der blive implementeret flere “usynlige” forhindringer mod hacking m.v.. Dette kræver et mere avanceret hosting system med flere “muskler” til sikkerhedstjek.

Det er en evig kamp mellem international cyper-kriminalitet og fredelige borgere her i Danmark, der bare ønsker at orientere hinanden om lokale nyheder – men sådan er det.

Derfor må vi følge med i udviklingen. Da jeg var barn i en fredelig landsby blev dørene aldrig låst og ingenting blev stjålet. Men disse nostalgiske tider er ovre efter den store globalisering.

MVH / Webmaster

Tilbage til oversigten