Referat fra møde i Regimentsparkens Ejer- og beboerforening

1.    Vedligeholdelse

Det er besluttet at lægge en elektronisk udgave af ”Beboermappen” ud på hjemmesiden. Der er en del ting, som skal løbende vedligeholdes i vores huse, og det er derfor i alles interesse, at mappen findes elektronisk, – herunder at, også nye ejere har mulighed for at læse sig til vedligeholdelse og vejledning.

Det blev endvidere besluttet, at oprette et bibliotek over beboerens egene tips og viden. Ved noget fx hvordan man renser snavssamleren på vores varmeanlæg (som skal gøres én gang årligt (!)? Har du tips til påfyldningen af vand på varmeanlægget?  osv. – ja, så hører vi gerne fra dig. Husk det er kun, hvis alle kommer med input, at en sådan erfaringsdatabase bliver en succes. Hold øje med nyt på hjemmesiden www.farumkaserne.dk/regimentsparken/

 

2.    5-års gennemgangen

Der holdes møde mellem advokat, byggesagkyndig og Arkitektgruppen den 22. januar 2013.

Referat m.m. vil blive sendt direkte til de involverede ejere.

 

3.    Aktiviteter 2013

Festudvalget mangler medlemmer til planlægning af sommerfesten og hvad vi elles skal af arrangementer i 2013.

Vi har brug for alle, både dem med børn, uden børn og seniorer, så tøv ikke med at melde dig. Vi holder ca. 2 møder om året, hvor vi planlægger sommerfest, fastelavn og hvad der ellers skal ske af festlige ting i Regimentsparken. Send en mail til bestyrelsen.regimentsparken@gmail.com hvis du vil være med.  

 

4.    Nabohjælp

Der er stillet forslag om, at Regimentsparken tilmelder sig Nabohjælp.

Med Nabohjælp hjælper du og dine naboer hinanden med at holde øje med huset, bl.a. i ferierne. Erfaringen med Nabohjælp viser at hver 4. indbrud kan undgås, og så er det oven i købet gratis at være med.

Sammen med dette referat finder du tilmelding. Du kan også læse mere og tilmelde dig på www.nabohjælp.dk

 

–      Bestyrelsen håber, at vi kan få hele Regimentsparken med i ordningen –

Comments are closed.