Nyt fra Furesø Kommune, Koordinator for Indbrudsforebyggelse

Kære Furesø borger

Vi vil gerne sige tak til alle for den store interesse for vores fælles og tværgående indsats mod indbrud i Furesø Kommune.
Gennem december har vi modtaget mange interessetilkendegivelser for at deltagelse i vores borgerfølgegruppe for forebyggelse af indbrud i Furesø Kommune. Borgerfølgegruppen er nu nedsat og deltagerne har fået direkte besked.
Vi har sammensat borgerfølgegruppen så deltagerne repræsentere Furesø Kommune, bredt. Både geografisk og i forhold til bolig typer.
Ud over borgerfølgegruppen, vil der i det nye år, bl.a. være mulighed for indflydelse på indsatsens udvikling gennem facebook. Her opretter vi en gruppe for alle engagerede borgere, hvor det vil være muligt at komme med gode råd og ideer til nye indsatser, brede det gode budskab om nabohjælp og i det hele taget er der her mulighed for en direkte kontakt mellem forebyggelsesindsatsen og borgere.
Herudover er der via vores hjemmeside http://www.furesoe.dk mulighed for direkte henvendelse per mail. Vi opfordrer alle til at tage aktiv del i vores fælles indsats mod indbrud og derfor er alle gode råd, ideer og spørgsmål meget velkomne.
Har i behov for tryghedsvandringer i jeres lokalområde kan i tage direkte hendvendelse til Nordsjælland Politis ansvarlige på området på:JBJ010@furesoe.dk

Vær med til at bekæmpe indbrud – meld dig til Tryk Politi og Nabohjælp http://www.hjaelppolitiet.dk & http://www.nabohjælp.dk

Comments are closed.