Indvielsen af “Kanonstillingen”

Nyt varetegn på Farum Kaserne !

Lørdag d. 28. april fik Farum Kaserne endeligt sit nye varetegn. Varetegnet er en kanon opstillet i et fæstningsanlæg, som det så ud i 1864 ved Dybbøl Banke.
Kanonen er et naturligt symbol på fordums tid, hvor Forsvaret ejede området og hvor Hærens Ingeniørtropper boede på Farum Kaserne.

Selve indvielsesceremonien blev foretaget af Borgmester Ole Bondo Christensen, hvorefter Furesø Kommune  i samarbejde med den lokale rulleskøjteforening RulNord samt Grundejerforeningen Farum Kaserne havde arrangeret et rulleskøjteløb på området. Dette blev gennemført med succes, men der var desværre begrænset med deltagere idet vejret ikke helt var med os. Det gjorde dog ikke helt så meget idet det mere galdt om at være med end at vinde.

Sidst på eftermiddagen gjaldt det dog for deltagerne om at vinde idet der var lodtrækningspræmier på højkant. Disse var sponsoreret af NCC bolig, Arkitektgruppen samt Sportigan i Farum. De heldige vindere gik hjem med et smil på læben og der var bred enighed om, fra de mere end 100 fremmødte, at alle havde haft en festlig og fornøjelig dag.

 

Comments are closed.