Hvorfor modtager jeg ikke en indkaldelse til generalforsamling i grundejerforeningen?

Dette spørgsmål får grundejerforeningen ofte og svaret skal i langt de fleste tilfælde findes i vedtægterne for Grundejerforeningen Farum Kaserne. I vedtægterne, som er udarbejdet af Furesø Kommune, er det er bestemt, at lade de pågældende ejerforeninger repræsentere deres medlemmer i forhold til grundejerforeningen. Det er derfor kun medlemmerne af ejerforeningens bestyrelse/formanden for ejerforeningen, der modtager indkaldelser og deltager i generalforsamlingerne på mandat fra ejerforeningens medlemmer.

Stemmeberettigede er kun tinglyste ejere af en bolig indenfor området.

Grundejerforeningen Farum Kaserne består pt. af følgende medlemmer; Ejerforeningen Garnisonsparken, Ejerforeningen Golf Residence, AAB-afdeling 97 samt personlige tinglyste ejere i Regimentsparken, Fairway Village, Pionerparken og Green Garden, men antallet af medlemmer øges selvfølgelig i takt med udbygningen af området.

Husk at referater fra både generalforsamlinger samt ordinære bestyrelsesmøder offentliggøres her på hjemmesiden sådan, at alle har mulighed for at følge arbejdet i Grundejerforeningen.

Du finder vedtægterne for Grundejerforeningen her: https://www.farumkaserne.dk/wp-content/uploads/vedtaegter.pdf hvor punkt 6 omhandler medlemskab.

Comments are closed.